search

Laajakaistainfo ja BCO

Laajakaistainfo ja BCO

Laajakaistainfo on Suomen kansallisen laajakaistatoimiston (Broadband Competence Office, BCO) sivusto, jonka tehtävänä on jakaa tietoa kaikille laajakaistasta ja laajakaistaverkkojen rakentamisesta kiinnostuneille.

Kansalliset laajakaistatoimistot muodostavat Euroopan laajuisen verkoston. Verkostossa vaihdetaan tietoa ja hyviä käytäntöjä, joita kukin kansallinen laajakaistatoimisto välittää eteenpäin omalla alueellaan.

Laajakaistainfon sivustolla välitetään tietoa laajakaistarakentamisesta, laajakaistan tarjonnasta ja digitalisaation etenemisestä. Sivustolta saa tietoa eri rahoitusmahdollisuuksista sekä säännöistä, jotka koskevat rahoitusta ja laajakaistaverkkojen rakentamista. Tietoa jaetaan teknologianeutraalisti kaikista laajakaistatekniikoista.

Katso videolta lisätietoja laajakaistainfo.fi-sivustosta. Videolla Katariina Vuorela kertoo, mikä laajakaistainfo.fi-sivusto on, ja Päivi Peltola-Ojala taustoittaa sitä, mitä hyötyä sivustosta on. Marianne Selkäinaho valottaa laajakaistainfo.fi-sivuston taustoja ja syntyä ja Merja Pahkasalo sitä, kenelle sivusto on tarkoitettu.