search

Traficomin laajakaistatuki-webinaari kuntapäättäjille 2.2.2023 (videotallenne ja esitykset)

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom järjestämän webinaarin aiheena oli valtion laajakaistatukiohjelma. Tukiohjelmassa rahoitetaan nopeiden valokuituyhteyksien rakentamista alueille, jonne nopeat kiinteät verkot eivät markkinaehtoisesti rakennu.

Tukiohjelma alkoi viime vuonna ja päättyy jo tämän vuoden lopussa, joten nyt on viimeinen hetki pistää rattaat kunnissa vauhdilla pyörimään! Tukirahaa on vielä jaossa noin 27 miljoonaa euroa, mutta summa pienenee Traficomin antamien tukipäätösten myötä.

Webinaari oli suunnattu erityisesti kuntien ja maakuntien edustajille, jotka haluavat edistää valokuitusaatavuutta omilla alueillaan ja pystyvät vaikuttamaan tukihankkeiden käynnistämiseen. Webinaari tarjoaa motivointialustukset sekä ajantasaista tietoa tukiohjelman tilanteesta ja aikataulusta. Webinaarista voi olla hyötyä myös tukihankkeista kiinnostuneille verkkotoimijoille ja osuuskunnille.

Webinaari pidettiin torstaina 2.2.2023 klo 18.00 – 19.30 Teams-alustalla. Katso webinaarin videotallenne ja esitykset Traficomin verkkosivulta (linkki alla).

Lisää uutisia

feed Laajakaistatukihanke

Kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haku Lappajärven ja Ähtärin alueelle

Etelä-Pohjanmaan liitto on julistanut kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haettavaksi Lappajärven ja Ähtärin alueelle.

feed Laajakaistatukihanke

Kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haku Seinäjoen kaupungin alueelle

Etelä-Pohjanmaan liitto on julistanut kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haettavaksi Seinäjoen kaupungin alueelle.

feed Laajakaistatukihanke

Kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haku Kauhavan kaupungin alueella

Etelä-Pohjanmaan liitto on julistanut kiinteän laajakaistarakentamisen tuen haettavaksi Kauhavan kaupungin alueelle.