search

Laajakaistarahoitus-webinaari 17.5.2022

Tervetuloa seuraamaan webinaaria laajakaistarakentamisen rahoituksesta tiistaina 17.5.2022 klo 14.00 – 15.30. Laajakaistaverkkojen rakentamiseen ja laajakaistapalvelujen kehittämiseen on tarjolla useita eri rahoitusmuotoja: suoraa rahallisista tukea, pääomasijoituksia ja lainantakauksia. Rahoitusta on saatavilla valokuituverkkojen rakentamiseen ja esimerkiksi 5G-palvelujen kehittämiseen.

Webinaari on tarkoitettu verkkojen rakentajille ja rakentamista suunnitteleville tahoille, kuten teleyrityksille, tietoverkko-osuuskunnille ja kyläverkkotoimijoille sekä hankkeissa mukana oleville julkisille tahoille, kuten maakuntien ja kuntien edustajille. Webinaari tarjoaa tietoa sekä uusille että jo aiemmin laajakaistahankkeissa mukana olleille toimijoille.

Webinaarin järjestää Laajakaistainfo-verkosto yhteistyössä Kunta.tv:n kanssa. Suoraa lähetystä voit seurata alla olevalta tapahtumasivulta. Etukäteisilmoittautumista ei vaadita. Webinaarista tulee tallenne saataville jälkikäteen.

Esitysmateriaalit ovat ladattavissa alla.

Webinaarin videotallenne on katsottavissa Traficomin Youtube-kanavalla. Videossa on valittavissa suomenkielinen tekstitys.

Webinaarin aikana viestiseinällä esitetyt kysymykset ja niihin täydennetyt vastaukset voit katsoa täältä: Laajakaistatuki-webinaarin viestiseinä.

Webinaarin ohjelma:

  • Tilaisuuden avaus, Tapio Oikarainen, erityisasiantuntija, Traficom
  • Laajakaistainfon esittely, Tapio Oikarainen, erityisasiantuntija, Traficom (lataa esitys)
  • Traficomin laajakaistahanke, Aleksandra Partanen, erityisasiantuntija, Traficom (lataa esitys)
  • Maaseuturahaston laajakaistatuet, Marianne Selkäinaho, maaseutuylitarkastaja, Maa- ja metsätalousministeriö (lataa esitys)
  • CEF Digital -tuet, Päivi Peltola-Ojala, johtava asiantuntija, Traficom (lataa esitys)
  • CEBFund-rahaston esittely, Thierry Levenq, Senior Advisor, CEBFund ja Simon Rozas, Investment Director, Cube IM (lataa esitys)
  • InvestEU-ohjelma Suomessa, Hanna Rinta-Erkkilä, Senior Advisor, Business Finland (lataa esitys)
  • Tilaisuuden yhteenveto, Tapio Oikarainen, erityisasiantuntija, Traficom

Lisätietoja: Erityisasiantuntija Tapio Oikarainen, tapio.oikarainen@traficom.fi, p. 029 534 7313

Lisää uutisia

feed Laajakaistatukihanke

Traficomin laajakaistatuki-webinaari kuntapäättäjille 2.2.2023 (videotallenne ja esitykset)

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom järjestämän webinaarin aiheena oli valtion laajakaistatukiohjelma. Tukiohjelmassa rahoitetaan nopeiden valokuituyhteyksien rakentamista alueille, jonne nopeat kiinteät verkot…

feed Laajakaistatukihanke

Laajakaistatukiohjelma vaikuttanut positiivisesti verkkojen rakentumiseen harvaan asutuilla alueilla

Liikenne- ja viestintäministeriö on julkaissut laajakaistatukiohjelmasta tehdyn jälkiarvioinnin. Arvioinnin mukaan laajakaistatukiohjelmalla on ollut positiivinen vaikutus valokuituverkkojen rakentumiseen Suomen harvaan asutuilla…

feed Yleinen

Sijaintitietopalvelu tarjoaa tietoa verkkojen sijainnista

Sijaintitietopalvelu on Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin toteuttama verkkopalvelu, johon verkkotoimijat toimittavat verkkojensa aktiivisten osien sijaintitiedot ja josta niitä tarvitseva voi…